HaberlerOyun Gündem

Assassin’s Creed Red’in çizimleri yeni baş suikastçımıza ilk bakışı sunuyor

Ubisoft’ta çalışan bir yazar, LinkedIn profilinde bilinmeyen bir Assassin’s Creed karakteri gibi görünen bir resim paylaştı.

“Assassin’s Creed oyununun ödüllü yazarı” Pierre Boudreau, gizemli karakteri profesyonel profilinin başlık görseli olarak yayınladı ve birçok kişi bunun gizemli Assassin’s Creed: Codenamed Red oyununun baş karakteri olabileceğine dair spekülasyonlarda bulundu.

Ayrıca profil resmindeki karakter – uzun saçlı ve kesinlikle erkekten çok kadın gibi görünüyor, ki eğer tek kahraman olduğu ortaya çıkarsa, Assassin’s Creed serisi için uzun bir geleneği bozabilir – bir samuray kılıcıyla geziyor… oh, ve kapüşonlarındaki o çok tanıdık Assassin benzeri çıkıntı.

Ayrıca hayranlar, bu tanıtımın belki de yıl sonundaki The Game Awards’ta daha fazla bilginin yolda olduğuna işaret edip etmediği konusunda tahminlerde bulunuyor.

Codename Red’in hala resmi bir çıkış tarihi yok, ancak önceki bir raporda Red’in 2024’te, serinin çok oyunculu oyununun 2025’te ve ürpertici görünümlü Assassin’s Creed Codename Hexe’nin 2026’da geri döneceği söyleniyordu.

Fethpasha

Atari 2000'den beri oyun oynayan zamanının bir çok oyununu tatmış ve genel itibari ile RPG tutkununu haline gelmiş birisi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir