HaberlerOyun GündemSinema-Dizi Gündem

Dark Souls animesinin Netflix için hazırlandığı söyleniyor!!!

“Küçük olabilirim ama bir dev olarak öleceğim.” -ludleth of courland

Görünüşe göre Netflix, FromSoftware’in oldukça popüler oyunu Dark Souls‘u temel alan bir animeye gözünü dikmiş durumda.

GiantFreakinRobot ile konuşan kaynaklara göre bu durum böyle, ancak ek bilgi vermediler.

Kaynaklar doğruysa, Netflix‘in bir Dark Souls anime dizisi üzerinde çalışması, video oyunu uyarlamaları söz konusu olduğunda yayın hizmetinin şapkasında bir başka tüy olacaktır.

Assassin’s Creed’e dayanan hem canlı aksiyon hem de animasyon dizisi; The Division’a dayanan bir film; Splinter Cell, Tomb Raider ve Far Cry için animasyon dizileri; bir Bioshock filmi; Beyond Good and Evil canlı aksiyon filmi; canlı aksiyon olacak Dragon’s Lair; ve ayrıca bir Horizon Zero Dawn projesi var; ve Dragon Age: Absolution – sadece birkaç isim.

Hollywood’un video oyunlarıyla her zaman vurdulu kırdılı bir ilişkisi olmuştur (Uwe Boll denen zibidiyi hatırlayın.); ancak Netflix ve HBO, özellikle şu anda yayınlanan The Witcher ve The Last of Us gibi eleştirmenler ve halk tarafından beğenilen dizilerle bu mecranın hakkını veriyor gibi görünüyor. Amazon da Fallout oyunlarına dayanan canlı aksiyon dizisiyle bu eğlenceye dahil oluyor.

Dark Souls anime serisi hakkında ek bilgi veya onay mevcut olmasa da, IP’ye dayalı bir şovun geliştirilmekte olduğuna inanmak çok uzak bir ihtimal olmayacaktır. Bu çok popüler bir eser ve çeşitli hikayeler için bol miktarda potansiyele sahip.

Kaynak: https://www.vg247.com/dark-souls-anime-reportedly-in-the-works-for-netflix

Fethpasha

Atari 2000'den beri oyun oynayan zamanının bir çok oyununu tatmış ve genel itibari ile RPG tutkununu haline gelmiş birisi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir