Oyun Gündem

Trials of Mana Mobil Çıkış Tarihi Açıklandı

Square Enix, orijinal olarak 2020’de piyasaya sürülen Trials of Mana’nın 3D versiyonunu önümüzdeki ay mobil cihazlara getireceğini duyurdu.

Mana, video oyun tarihinin JRPGs en ikonik serilerinden biridir. Mana serisi birkaç remake ve portları ile günümüzde tekrar diriliyor ve Square Enix yaptığı açıklamada, oyunun 2021 yılında mobil platformlara geleceğini açıkladı.

Mobil oyuncular, Trials of Mana’nın gelmesi için uzun süre beklemek zorunda kalmayacak. Square Enix, iOS ve Android cihazlarda Trials of Mana’nın çıkış tarihini 15 Temmuz olarak açıkladı.

Trials of Mana, üçüncü sürümünün remastered çevrimidir. Oyuncular, partilerinde olmak için altı farklı karakterden üçünü seçer ve ardından destansı bir fantastik maceraya atılırlar. Final Fantasy serisi gibi sıra tabanlı dövüşlerden ziyade Trials of Mana, aktif dövüş içeren bir aksiyon-RPG sistemi kullanıyor.

Trials of Mana PC, PS4 ve Switch’te mevcut ve 15 Temmuz’da mobil cihazlarda yayınlanacak.

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir