Oyun Gündem

Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Netleşti

Yayıncı Nacon ve geliştirici KT Racing, Test Drive Unlimited Solar Crown’un 22 Eylül 2022’de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Şirketler ayrıca oyunun Hong Kong’da geçeceğini duyurdu. Oyuncular, “canlı adada muhteşem bire bir ölçekte gezinebilecek” ve hikayedeki “Sokak” veya “Keskin” yollar arasında seçim yapabilecekler.

Oyun Hakkında

Başka hiçbir şeye benzemeyen bir sürüş ve yaşam tarzı deneyimi. Yepyeni Test Drive Unlimited , ilk oyunlardan gelen DNA’yı koruyor ve onu modern çağ için yeniliyor. İstediğiniz gibi ilerleme özgürlüğüne sahipsiniz, klasik açık şampiyona konsepti de geri dönüyor. En iyi hayatını yaşa. Güneş batana kadar ve hatta sonrasında arkadaşlarınızla yarışın, gezin ve takılın!

Şimdiye kadar onaylanan markalar Ferrari, Lamborghini, Porsche, Koenigsegg, Apollo, Dodge ve Bugatti ile, onları sürme ayrıcalığına sahip olmak için gerçekten çok çalışmanız gerekecek. Özelleştirme yalnızca arabalarınız için değil, avatarınız için de ayrılmıştır ve her zamankinden daha iyi. Etkilemek için giyinmek zorundasın.

KT Racing ve Test Drive Unlimited ve Test Drive Unlimited 2’nin efsanevi Oyun Geliştiricisi Alain Jarniou, sürüş simülasyonu uzmanlıklarını güçlü bir geliştirme temeli uygulamak için getiriyor. 1:1 ölçekte inşa edilmiş yepyeni, geniş ve canlı bir gerçek dünya konumunu keşfedin. Bu, Test Sürüşünüz Sınırsız Solar Crown’unuz .

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir