Oyun Gündem

Supermassive Games, Quarry’den 30 Dakikalık Oynanış Videosu

Supermassive Games, 2015’te çıkan Before Dawn’ın ruhani halefi olan The Quarry’nin ilk 30 dakikalık oynanışını yayınladı.

Eğer aşina değilseniz, The Quarry bir yaz kampında geçen bir slasher. İlham veren 80’ler ve 90’lar filmleri gibi, yaz kampı da The Quarry’nin büyük bir bölümünü oluşturuyor ve orada çok az denetime sahip olan veya hiç gözetim altında olmayan gençlerin kadrosu gibi. İçinde, dokuz genç kamp danışmanı bir gecede Hackett Quarry’de çocuklardan, denetimden ve en önemlisi Supermassive’in kurallar üzerinde riff yaptığı kinayeler için bırakılır.

Stüdyodan yapılan bir basın açıklamasına göre, beklendiği gibi işler ters gidiyor ve insanlar “çok daha uğursuz bir şey” gece boyunca onları avlamaya başlayınca ölmeye başlıyor. David Arquette (The Scream dizisi), Lin Shaye (A Nightmare on Elm Street, Insidious), Ted Raimi (the Evil Dead Series, Candyman, The Grudge), gibi oyuncuların canlandırdığı karakterleri kontrol etmek ve onlarla etkileşim kurmak size kalmış olacak. Ariel Winter (Modern Aile), Justice Smith (Dedektif Pikachu) ve Brenda Song (The Suite Life of Zack ve Cody, Dollface), diğerleri arasında.

Tüm bunların eylem halindeyken nasıl göründüğünü görmek istiyorsanız, yayının bir ay süren Supermassive Games kapsamının bir parçası olarak artık IGN’de yayınlanan The Quarry oyununun 30 dakikalık oynanışı sayesinde artık görebilirsiniz. ‘ En son. Aşağıdan izleyebilirsiniz:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir