Oyun Gündem

Rainbow Six Siege 24 Mart’a Kadar Ücretsiz!

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, en iyi modern çok oyunculu oyunlardan biri olarak kabul ediliyor ve piyasaya sürüldükten yedi yıl sonra hala güçlü olmaya devam ediyor. Ubisoft, bu hafta ücretsiz Rainbow Six Siegeis’in ücretsiz olacağını duyurdu.

Rainbow Six Siege içeriği, orijinal sürümün parçası olmayan bir dizi yeni operatör, harita ve silah içerir. Diğer Season Pass içeriği, mevcut haritalarda ve oyun mekaniklerinde yapılan değişiklikleri, güncellemeleri ve yeniden dengelemeleri içeriyordu. Yeni içerik aynı zamanda birçok kişinin Rainbow Six Siege’i bu kadar yüksek derecelendirmesinin ana nedenlerinden biridir ve büyük yayınlar incelemelerini güncellenmiş içeriği yansıtacak şekilde revize etmektedir. Oyuncular tüm bunları 24 Mart’a kadar ücretsiz olarak deneyebilir.

Ücretsiz süre sona erdikten sonra oynamaya devam etmek isteyen oyuncular, oyunu %70 indirimli olarak da satın alabilirler. Rainbow Six Siege’in yeni sezonu birkaç hafta sonra başlayacağı için bu aynı zamanda oynamaya başlamak için harika bir zaman. Ne yazık ki, Rainbow Six Siege Xbox Game Pass aboneleri için ücretsiz olmasına rağmen, bu fırsat yalnızca PC, PlayStation ve Stadia kullanıcıları için geçerlidir.

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir