HaberlerOyun Gündem

No Man’s Sky stüdyosu fantastik gezegen macerası Light No Fire’ı tanıttı

“Macera, inşa etme, hayatta kalma ve birlikte keşfetme üzerine bir oyun”.

Keşif keyfiniz için tüm bir evreni simüle etmeye çalışan bir oyunu nasıl takip edersiniz? Hello Games, prosedürel olarak oluşturulmuş fantastik bir gezegende geçen co-op macera oyunu Light No Fire’ı tanıtarak tam da bu soruya yanıt verdi.

Şu anda spesifik bilgiler sınırlı, ancak Hello Light No Fire’ı Dünya büyüklüğünde eski bir fantezi gezegeninde geçen “macera, inşa, hayatta kalma ve birlikte keşif” hakkında bir oyun olarak tanımlıyor ve “bir rol yapma oyununun derinliğini bir hayatta kalma sanal alanının özgürlüğüne getiriyor”.

Gezegenin kendisi prosedürel olarak oluşturuldu ve “sürükleyici biyomlar, benzersiz düşmanlar ve keşfedilecek değerli kaynaklardan” oluşan “daha önce hiç denenmemiş bir ölçekte sınırları olmayan gerçek bir açık dünya” sunuyor. Her şey klasik fanteziden esinlenerek tasarlandı – “irfan, gizem ve sürekli bir hayatta kalma mücadelesi” vaat ediliyor – ve oyuncuların “birlikte bir hayat kurmak”, keşfetmek ve hayatta kalmak, kalıcı binalar ve topluluklar inşa etmek ve daha fazlası için ekip oluşturduğunu görecek.

Light No Fire için yayınlanan tanıtım fragmanı

Light No Fire’a eşlik eden ve tek kelimeyle muhteşem görünen duyuru fragmanı olmasaydı, bir grup oyuncuyu zengin detaylara sahip, çok biyomlu bir gezegende – hepsi yüksek sıradağlar ve yemyeşil ormanlar – yürüyerek ve bazen de uçan ejderhaların sırtında yırtınırken gösteriyor olurdu.

Light No Fire’daki No Man’s Sky DNA’sı açıkça görülüyor – ve Hello Games de 2024’te keşif amaçlı uzay simülasyonuna gelecek bazı yeni özellikleri tanıtmak için birkaç dakika ayırdı – ancak stüdyonun daha fazlasını paylaşmaya hazır olması için en azından bir süre daha beklememiz gerekecek.

Fethpasha

Atari 2000'den beri oyun oynayan zamanının bir çok oyununu tatmış ve genel itibari ile RPG tutkununu haline gelmiş birisi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir