Oyun Gündem

Monster Hunter Rise: Süslemelerin Kilidi Nasıl Açılır?

Monster Hunter Rise oyuncularının zırh setlerini optimize etmelerinin birincil yöntemlerinden biri oyunun süs sistemidir.

Monster Hunter Rise’da süsleme yapmak ve ayarlamak için, oyuncular köyün Steelworks bölgesindeki Smithy ile konuşmalı ve menüden süslemeyi seçmelidir. Oyunun süsleme sisteminin kilidini açmak için, oyuncular önce 4 yıldızlı görevler olarak belirtilen “Yüksek Rütbeli” Merkez Görevlerine ulaşmalıdır . Ancak, oyuncular süsleme oluşturma ve yerleştirme seçeneğinin kilidini açtıktan sonra bile, başlangıçta yalnızca sınırlı çeşitlilikteki süslemelere erişebilecekler.

Oyunun zırh setleri gibi, ana görevleri tamamlayarak ve süsleme oluşturmak için gereken çeşitli canavar parçalarını elde ederek belirli süslemelerin kilidi açmalıdır.

Oyuncuların zırh parçalarında hangi seviye yuvalara sahip olduklarına dikkat etmeleri önemlidir. Oyuncular, 2. seviye bir süsü 1. seviye bir yuvaya veya 3. seviye bir süsü 2. seviye bir yuvaya yerleştiremeyecekler.

Süs sistemi ilk başta ürkütücü görünse de, oyuncular yapılarında en iyi neyin işe yarayacağına karar vermeden önce olabildiğince çok dekorasyon denemelidir. Diğer RPG’lerden farklı olarak, Monster Hunter Rise dekorasyonlarında bir zırh parçasından veya silahtan diğerine herhangi bir etki olmadan serbestçe kaldırılabilir.

Süslemeler zırh setleri arasında taşıma yeteneği, oyunun teçhizat sistemi için de geçerlidir. Örneğin, oyuncuların büyük kılıç yapıları için silahlarında bir KO süslemesi varsa ve diğer silahların süsü denemek isterlerse , yapıyı eşya kutularına kaydedebilirler. Büyük kılıç yapılarına geri dönmeye karar verirlerse, yapıyı eşya kutusundan donattıklarında süs otomatik olarak geri dönecektir.

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir