Oyun Gündem

Monster Hunter Rise: Massive Bone Nerede Bulunur?

Monster Hunter Rise oyuncularının belirli silahları ve zırhları üretmek veya yükseltmek için Massive Bones’a ihtiyacı vardır, ancak oyun oyunculara bunları nereden alabileceklerini belirtmiyor.

Monster Hunter Rise oyuncuları, çeşitli silah ve zırhları üretmek veya yükseltmek için Massive Bones’a ihtiyaç duyar, bu yüzden onları nereden alacağınızı bilmek önemlidir. Massive Bone Goss Harag’dan elde edilebilir. Bu eşya sadece avın sonunda görev ödüllerinin bir parçası olarak verilir. Ancak dikkatli olun, Goss Harag görevi biraz acı verici olabileceğinden, oyuncuların harcanan zamana değip değmeyeceğine karar vermesi gerekecek.

Ne yazık ki, oyuncuların Massive Bone elde etmelerinin tek yolu bu Goss Harag. Bu yüzden daha fazla massive bone elde etmek için Goss Harag’ı çiftleştirmek dışında bir yol yok . Bu biraz zaman alabilir, ancak sonunda oyuncular daha güçlü silahlar ve zırhlarla daha iyi durumda olacaklar. Bu süreci biraz daha kolaylaştırmak için, bu canavarın zayıflığından yararlanın.

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir