Oyun Gündem

Monolith Productions Wonder Woman Oyunu Geliştiriyor

Middle-Earth: Shadow of Mordor ve Shadow of War ile ününe ün katmış olan olan Monolith Productions Wonder Woman oyunu geliştiriyor.

Süper kahraman dizilerinin ve filmlerinin, günümüzde bir hayli ilgi gördüğünü, sanırız ki bilmeyen yoktur. DC Comics ve Marvel evrenlerinden de bu bağlamda birçok yapımın çıktığını görebiliyoruz.

Kimi zaman grup halinde, kimi zaman da bağımsız olarak verilen mücadelelerin anlatıldığı dizi ve filmler, izlenme rekorları kırıyor ve yapımcıların ceplerinin dolup taşmasını sağlıyor. Öyle ki bunu gören oyun geliştiricileri ve yayıncıları, yapılan anlaşmalar ile bu karakterleri oyun dünyasına da taşıyorlar. Batman, Injustice ve Spider-Man oyunları, Marvel’s Avengers ve yakın bir zaman önce çıkan Guardians of the Galaxy bunlara güzel örnekler olarak gösterilebilir.

Şimdi ise Wonder Woman’ın bunların bir yenisi olacağı kesinleşmiş oldu. Middle-Earth: Shadow of Mordor ve Shadow of War oyunlarını da geliştirmiş olan Monolith Productions, The Game Awards 2021 sırasında Warner Bros. Games ile yapılan duyuru bağlamında yeni oyunu geliştirmeye başladı.

Tek oyunculu olup açık dünya oynanış sunacak olan Wonder Woman, DC evreninde geçmesine rağmen özgün bir hikaye sunacak. Themyscira ülkesinden Diana olarak mücadele edeceğimiz oyunda, Amazon ailesini ve modern dünyadaki insanları bir araya getirmeye çalışacağız.

Middle-Earth: Shadow of Mordor ve Shadow of War oyunlarının çok beğenilen Nemesis sisteminin de bulunacağı Wonder Woman’da, kahraman bir savaşçıdan kendisini kanıtlamış bir lidere dönüşür iken, hem düşmanlarımız hem de müttefiklerimiz ile güçlü bağlar da kurmaya çalışacağız.

Fragman videosu

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir