Oyun Gündem

Miyazaki, From Software’in Bir Sonraki Oyununun “Geliştirmenin Son Aşamalarında” Olduğunu Söyledi

Elden Ring direktörü Hidetaka Miyazaki, bir sonraki From Software oyununun geliştirme sürecinin sonuna yaklaştığını iddia etti.

Japon sitesi 4Gamer ile yapılan yeni bir röportajda, Miyazaki’ye 2018’de yaptığı bir röportajda geliştirilmekte olan birden fazla oyun hakkında yaptığı bir yorum soruldu.

Bu oyunlardan birinin yolda olup olmadığı sorulduğunda Miyazki, “Evet, öyle. Gelişimin son aşamalarındayız.”

Bir önceki 2018 röportajında ​​Miyazaki, 2016’dan beri stüdyonun “üç buçuk” oyun üzerinde çalıştığını, yarı oyunun PS4 VR başlığı Déraciné olduğunu belirtmişti.

ORİJİNAL HİKAYE DEVAM EDİYOR: Miyazaki, “O zamandan beri üzerinde çalışılan 3.5 satır var” dedi. “0.5 Déraciné, 1.0 Sekiro ve kalan 2.0 habersiz oyunlar.

Detaylandırması istendiğinde, “Onları ayrıntılı olarak konuşmak için doğru zaman değil ama bence ikisi de bize özgü oyunlar. Biraz daha zaman alacak ama sanırım şekillendikçe size onları tek tek anlatabileceğiz.”

O röportajdan bu yana geçen dört yıl içinde, bu oyunlardan birinin Elden Ring olduğu ortaya çıktı, ancak diğerinin henüz duyurulmadı. O zamanki iddiaları göz önüne alındığında, bu yeni duyurulmamış oyun görünüşe göre en az 2016’dan beri geliştiriliyor.

Söz konusu oyunun, bu yılın başlarında bir tüketici anketinde bahsedildiği bildirilen Armored Core 6 olabileceğine inanılıyor.

Resetera kullanıcısı Red Liquorice Ocak ayında Elden Ring ve Dark Souls stüdyosundan bir anket aldıklarını iddia etmişti.

2012’den bu yana ilk tam Zırhlı Çekirdek başlığı olacağı iddia edilen isimsiz taksitin, “Hidetaka Miyazaki tarafından yaratılan bir bilim kurgu dünyası”, “üç boyutlu, dinamik eylem” ve “özelleştirmede yüksek derecede özgürlük” içerdiği söylendi. ”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir