Oyun Gündem

Marvel’s Spider-Man 2’nin Çıkış Tarihi Geliştirici Tarafından Sızdırılmış Olabilir

Insomniac Games’ten bir geliştirici, şu anda geliştirilmekte olan ve en çok beklenen Sony birinci parti oyunlarından biri olan Marvel’s Spider-Man 2’nin çıkış tarihini sızdırmış olabilir. Marvel’s Spider-Man ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, 15 Mayıs 2022 itibariyle iki oyunun toplamda 33 milyondan fazla kopya satmasıyla büyük satış başarıları elde etti.

Marvel’s Spider-Man 2’nin orijinal fragmanı 2021’de bir PlayStation Showcase etkinliğinde yayınlandı, ancak Insomniac Games oyun hakkında çok fazla bilgi vermedi. Hayranlar yalnızca kısa bir teaser görebildi ve geliştirici Marvel’s Spider-Man 2’nin oynanışını tam olarak sergilemedi. Haber eksikliğine rağmen, oyunun bazı hayranların beklediğinden daha erken piyasaya sürüleceği bildirildi.

İlk olarak Twitter’da Spider-Man News tarafından keşfedilen ve daha sonra Insider Gaming tarafından rapor edilen Marvel’s Spider-Man 2, görünüşe göre 2023 Sonbaharında PS5’te piyasaya sürülecek. Insomniac Games’te çalışan bir yazar kişisel web sitesini güncelleyerek Marvel’s Spider-Man 2 için Sonbahar 2023 tarihini doğruladı. Web sitesi o zamandan beri sadece 2023 diyecek şekilde güncellendi ve Sony henüz oyun için bir lansman tarihi onaylamadı.

Marvel’s Spider-Man 2’nin 2023 yılında PS5’te yayınlanması planlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir