Oyun Gündem

Lego Builder’s Journey Çıkış Tarihi Açıklandı

LEGO Games ve geliştirici Light Brick Studio’nun LEGO Builder’s Journey for Switch ve PC’ye 22 Haziran’da Steam üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Oyun Türkçe dil desteğine de sahip olacak.

PC sürümü, NVIDIA DLSS tarafından hızlandırılan ışın izlemeli ortam tıkanıklığını, küresel aydınlatmayı, yansımaları ve gölgeleri destekleyecektir. LEGO Builder’s Journey, ilk olarak Aralık 2019’da Apple Arcade için piyasaya sürülmüştü.

Oyun Hakkında:

LEGO Builder’s Journey , bazen talimatları izlememizi… bazen de kuralları çiğnememizi isteyen atmosferik, geometrik bir bulmaca oyunudur. Kendinizi LEGO tuğlalarının şiirsel dünyasına kaptırırken serbest biçimli bulmaca çözmeyi denemek için zaman ayırın. Anlatı boyunca inişler ve çıkışlar, zorluklar ve kutlamalar olacak. Kim olduğumuzu ve ne olduğumuzu bulmak, İnşaatçının Yolculuğudur. Nefes kesen LEGO tuğla dünyası, çarpıcı ışın izleme öğeleri de dahil olmak üzere henüz ekranlarda yer almayan en doğru şekilde oluşturulmuş LEGO öğeleriyle hayat buluyor.

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir