Oyun Gündem

Hitman III Year Two içeriği Duyuruldu

IO Interactive, Hitman III için Year Two içeriğini detaylandırdı. Ek olarak geliştirici, Hitman Trilogy koleksiyonunu 20 Ocak’ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için dijital olarak yayınlayacağını duyurdu. Ayrıca Konsol ve PC için Xbox Game Pass’de de mevcut olacak.

İçerik listesi:

Elusive Target Arcade – Elusive Target konseptini bir sonraki seviyeye taşıyan, formülü karıştıran, yeni zorluklar ve açılabilir ödüller sunan yepyeni bir oyun modu.

Freelancer Modu – 2022 Baharında gelen Freelancer, roguelike öğeler, stratejik planlama ve özelleştirilebilir içerikler sunuyor.

PC’de Hitman III VR – Hitman VR, 20 Ocak’ta PC’ye geliyor ve World of Assassination üçlemesinin tamamını destekliyor.

Hitman Trilogy Collection – The Hitman Trilogy, 20 Ocak’ta piyasaya sürülecek.

PC’de Yeni Teknoloji – Bu yıl Hitman III oyununda iyileştirmeler, daha iyi gölgeler, yansımalar ve haritalar yer alacak. Ayrıca Ray Tracing teknolojisini destekleyecek.

Hitman III Steam’e Geliyor – Hitman III Steam’e yakın zamanda geliyor.

Yeni Harita Detayları – Kod adı “Rocky” olan bu yeni harita hakkında daha fazla detay yakında açıklanacak.

Hitman III şu anda PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Epic Games Store üzerinden PC ve Stadia için mevcut. Switch sürümü yalnızca bulutta mevcut.

Fragman videosu

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir