Oyun Gündem

Harika Sanat Tasarımına Sahip Bağımsız Oyun Blanc!

Blanc, bir geyik yavrusu ve bir kurt yavrusunun karlı manzarayı birlikte keşfettiği harika bir bağımsız oyundur. Bu hafta başlarında Nintendo Direct Mini’de göründükten sonra, çıkışı yaklaşan oyun pek çok yeni hayran kazandı ve Blanc geliştiricilerinin oyuna ilgi gösteren herkese teşekkür etmesini sağladı.

Hayranlara Twitter üzerinden cevap veren geliştirici Casus Ludi şunları söyledi:
“Casus Ludi ve Gearbox Publishing ekipleri, Blanc’ı tanıttığınızdan bu yana gösterdiğiniz coşkuya hayran kaldı. İki tüylü kahramanımız da gördükleri ilgiden çok memnunlar ve sizin de onlarla birlikte karda oynamanız için sabırsızlanıyorlar. Şimdilik çalışmaya geri döndük, ancak sizi yeni gelişmelerden haberdar edeceğimiz için bizi tazkip etmeye devam edin!. Ekipten yürekten teşekkürler.”

Blanc, Şubat 2023’te PC ve Nintendo Switch için özel olarak çıkacak. Güzel oyun, beklenmedik bir çiftin evlerine ailelerine dönmenin yollarını bulmak için birlikte çalıştığı, metinden tamamen yoksun bir hikaye. Blanc, Unravel 2 veya Never Alone gibi oyunlara çok benzeyen hem yerel hem de çevrimiçi işbirliğine sahip olacak, oyuncular bu iki yavru hayvanı eve getirmek için birlikte çalışabilecekler.

Blanc, duygusal bir macera olmayı vaat ediyor, bu yüzden iki tüylü kahramanımıza çok kolay bağlanmaya ve büyük olasılıkla kalbinizi kırmaya hazır olun.

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir