Oyun Gündem

Half-Life Alyx Levitation Hikaye Modu Fragmanı

YouTuber CoreyLaddo, Half-Life: Alyx için yeni ortamlar, yeni bir hikaye ve yaklaşık beş saatlik oynanış sunan yeni bir mod ortaya koyuyor.

Half-Life 2, birçok oyuncu için 2000’lerin başında çıkan en ikonik oyunlardan biridir. Eşsiz oynanış, ilginç bir hikaye ve ünlü bir levye kullanan kahramanı ile Half-Life 2 hayranları, özellikle Half-Life 2: Bölüm 2’nin uçurum gibi sonunu gördükten sonra hemen bir devam filmi istediler. Half-Life 2’nin ilk lansmanından bu yana, hayranlar çoğunlukla Half-Life 3 olasılığından vazgeçtiler, ancak sonunda onlara VR başlığı Half-Life: Alyx şeklinde bir prequel verildi.

Half-Life: Alyx, Half-Life 2 olaylarından beş yıl önce, oyuncuların uzaylı birleşiminden bir süper silahı ele geçirmeye çalışan Alyx Vance rolünü üstlendiği geçiyor. VR oyunu hayranlardan ve eleştirmenlerden övgü aldı, ancak birçok hayran başlangıçta oyunu bir VR başlığı olmadan oynayamayacaklarından rahatsız oldu. Ancak bu, Half-Life hayranlarının oyunu sevmesini ve Half-Life: Alyx’in hikayesini modlar aracılığıyla ilerletmek istemesini engellemedi.

YouTuber CoreyLaddo kısa süre önce “Levitation” Half-Life: Alyx modu için yepyeni bir fragman yayınladı. Oyuncuların VR olmadan oyundan zevk almalarını sağlayan bir mod gibi oyunu mekanik olarak değiştiren diğer Half-Life: Alyx modlarının aksine, “Levitation”, öncelikle Half-Life evreninde yeni bir hikaye yaratmaya odaklanır. Fragman, Half-Life’ın en ünlü ve gizemli karakterlerinden biri olan G-Man’in sunduğu anlatımla bolca aksiyonu gözler önüne seriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir