Oyun Gündem

Genshin Impact: Mt. Aozang Harabeleri Hazine Rehberi

Genshin Impact oyuncuları Liyue bölgesini keşfetmek, onlara yakın bir hazine belirtmek, parlayan işaretleri içerirler çeşitli yerlerde rastlayabilirsiniz. Oyuncular işaretçilerle etkileşime girdiğinde, işaretçi bulmacanın nasıl çözüleceğine ve gizli hazinenin nasıl elde edileceğine dair şifreli bir bilmece sunacaktır.

Oyuncuların, Mt.’nin Kuzeydoğusundaki Clear Pool ve Mountain Cavern alanına hızlı bir şekilde gitmeleri gerekir. Etki alanından, bir kaya boşluğunun yanındaki ilk Harabeler Hazinesi işaretçisini bulacakları doğrudan doğuya gidilmelidir.

İşaretçiyle etkileşime girdikten sonra, oyuncular temel görüş yeteneklerini etkinleştirmeli ve bu da onları bir sonraki işaretleyiciye götüren bir dizi ipucunu takip etmelerine olanak tanıyacaktır. İpuçlarını temel görüş yoluyla takip ederken, bölgede yaşayan birden fazla Anemo zayıflamasına karşı dikkatli olunması önemlidir.

Oyuncular büyük bir kayanın tepesindeki ikinci işarete ulaştığında, onunla etkileşime girdikten sonra hızlı hareket etmeye hazırlanmalıdır. Oyuncular ikinci işaretçiyle etkileşime girdiğinde, 60 saniyenin altında doğrudan önlerinde dağın tepesine ulaşmakla görevlendirilecekler.

Oyuncuların partisinde iki Anemo-spec karakteri varsa, bu onların dayanıklılık tüketimini azaltacaktır ve bu da dağın zirvesine zamanında ulaşmada kesinlikle yararlı olacaktır. Ek olarak, oyuncuların kadrolarında Venti gibi karakterler varsa, rüzgarın temel becerileri dağın üzerinden geçmeyi son derece kolaylaştırır.

Oyuncular dağın zirvesine ulaştığında, zamanlayıcıyı durdurmak için üçüncü işarete doğru kaymaları gerekir. Üçüncü işarete ulaşıldığında, oyuncuların yağmalaması için değerli bir sandık ortaya çıkacak. Sandığın içinde oyuncular maceraperestler xp, mora ve primogems kazanacaklar .

Üçüncü işarette, oyunculara yanıt vermeleri gereken bir dizi soru sorulacak. 
“Canavarlar doğaları gereği gerçekten kötü mü?” Diye sorulduğunda “Hayır”ı seçin 
“Ölümlüler ve adepti doğaları gereği gerçekten iyi mi?” Diye sorulduğunda “Evet”i seçin.
Ve son soru için “Küçük beyinlerimizin tasavvur edebileceklerine dayanarak iyilik ve kötülük hakkında kör yargılamalar mı yapıyoruz?” “Evet”i seçin.

Oyuncular sohbeti tamamladıktan sonra, küçük gölün karşısında dördüncü bir işaretin yandığını fark edecekler. Göl boyunca yüzün ve ek bir sandık almak için işaretleyiciyle etkileşime geçin.

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir