Oyun Gündem

FIFA 23 ile FIFA 22 Grafik Karşılaştırması! Çok Farklı mı?

Her yıl olduğu gibi yaz döneminde yeni FIFA’nın heyecanı artıyor. Milyonlarca hayran, yaklaşan oyunda yenilikleri yakından takip ediyor. EA’nın yeni futbol oyunu artık FIFA adını kullanmayacağı için de bir dönemin sonu yaklaşıyor.

FIFA 23 resmi oynanış fragmanını referans ​​noktası olarak alan ünlü YouTuber Cycu1, oyundaki değişikliklere göz atmaya karar vermiş. 2000’lerin başındaki oyunlarla günümüz oyunlarını karşılaştırırsak aradaki farklar gerçekten çok büyük. Artık bu oyunlar o kadar etkileyici ki yıldan yıla farklılıklar daha az. Yine de, bu videodan da görebileceğiniz gibi, her şey biraz daha net, çim daha yeşil ve pikseller daha ayrıntılı ve doğru.

Oyunu sürekli yeni tutmak amacıyla, serbest vuruş grafikleri biraz değiştirilmiş ve oyuncu istatistikleri tamamen yeni bir şekilde sunulmuş. Oyuncuların yüz detayları da iyileştirilmiş.

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir