Oyun Gündem

FIFA 22 Kariyer Modunda Kulüp Yönetebileceğiz

EA SPORTS stüdyosundan geliştiriciler, oyunun eski versiyonlarındaki modlardan birinin FIFA 22’ye döneceğini duyurdu. Oyuncunun kendi kulübünü oluşturabileceği bir kariyer modu tekrar sahalara dönecek.

Görünüşe göre geliştiriciler, 25-27 Ağustos tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan Gamescom dijital sergisinde daha fazla bilgi verecekler. Electronic Arts, katılımını zaten onayladı. Ayrıca, FIFA 22’nin yaratıcıları yakın gelecekte daha fazla bilgi sağlamaya söz verdiler.

FIFA’nın yeni versiyonunda, gerçek futbolcuların hareketlerinden kaydedilen ve daha sonra öğrenen bir bilgisayar yardımıyla oyuna aktarılan yenilikçi bir oyun beklendiğini hatırlayın. Futbol simülatöründe komut dosyalarının pratik olarak ortadan kalkacağı varsayılıyor, ancak yeni motor sadece PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’de olacak. PC’yi neden es geçtiler anlamak mümkün değil.

Oyunun resmi web sitesinde FIFA 22 için ön sipariş verebilirsiniz. Bununla birlikte, alıcılar benzersiz oyuncu kartları alacaklar. Fifa 22, 2 Ekim’de piyasaya sürülecek.

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir