Elden RingOyun GündemRehberTümü

Elden Ring: Sınırsız Smithing Stones 1 ve 2 Nasıl Elde Edilir

Oyuncuların Elden Ring’de sınırsız sayıda Smithing Stone [1] ve [2] satın almaları mümkündür ve bu kılavuz bunun nasıl yapıldığını ayrıntılarıyla anlatmaktadır.

Smithing Stones, Elden Ring’de oyuncuların silahlarını ve kalkanlarını yükseltmelerine olanak tanıyan son derece önemli malzemelerdir. Oyunun ilk aşamalarında taraftarların donanımlarını güçlendirmek için Smithing Stone [1] ve Smithing Stone [2] kullanmaları gerekecek, ancak bu malzemeleri nerede bulabileceklerinden emin olmayabilirler. Neyse ki Elden Ring’in Smithing Stone [1] ve [2] aşırı derecede nadir değildir ve bu kılavuz onları büyük miktarlarda elde etmenin en kolay yolunu detaylandıracaktır.

Elden Ring: Smithing Stone 1 ve 2 Nasıl Satın Alınır

Bol miktarda Smithing Stone [1] ve [2] elde etmekle ilgilenen oyuncular, bu malzemeleri satın almayı düşünmelidir. Gerçekten de, bu iki Taş türünden sınırsız sayıda satın almak için Rünleri kullanmak mümkündür, bu da Elden Ring’deki çok sayıda silaha birkaç ön yükseltme yapmayı çok kolaylaştırır. Hayranlar, önce birkaç ön koşulu yerine getirmeleri gerektiği için Smithing Stone [1] ve [2]’yi hemen satın alamayacaklar.

Smithing Stone [1] ve [2] satın alma yeteneğinin kilidini açmaya yönelik ilk adım, Smithing-Stone Madencisinin Bell Rulmanını [1] elde etmektir. Bu eşya, Raya Lucaria Kristal Tüneli’nin altındaki patron olan Crystalian’ı yenerek kazanılır ve bu Elden Ring zindanının kesin konumu aşağıdaki videoda gösterilmektedir. Raya Lucaria Kristal Tüneli girişine ulaşmada hala sorun yaşayan oyuncular için, batısındaki sulu yol üzerinde bir rehber görevi gören bir şamdan var.

Kısaca belirtmek gerekirse, oyuncuların Raya Lucaria Kristal Tüneli’ne erken ulaşmasını kolaylaştıracak olan Stormveil Kalesi’ni atlamanın gerçekten mümkün olduğunu belirtmekte fayda var. Bu atlamayı gerçekleştirmek için, oyuncular Stormhill Shack Site of Grace’den başlamalı ve kırık köprüye ulaşana kadar kuzeye gitmelidir. Bu köprünün sonunda, Elden Ring oyuncuları soldaki yola atlamalı, güneye doğru takip etmeli ve sonra Liurnia of the Lakes’e ulaşmak için uçurumun yanındaki yolu kullanarak kuzeye doğru ilerlemelidir.

Ellerinde Smithing-Stone Miner’s Bell Bearing [1] ile oyuncular, tekliflerine Smithing Stone [1] ve [2] eklemek için öğeyi Elden Ring’in Yuvarlak Masa Muhafazasındaki Twin Maiden Husks’a getirmelidir. Deneyimsiz olanlar için Roundtable Hold, oyunun merkezi işlevi görür ve hayranlar biraz ilerleme kaydettikten sonra Melina tarafından yönlendirilir. Oyuncular daha sonra Roundtable Hold’a hızlı seyahat edebilecek ve istedikleri zaman Smithing Stones satın alabilecekler.

Elden Ring artık PC, PlayStation 4 ve 5 ile Xbox One ve Series X|S için mevcut

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir