Oyun GündemRehber

Dying Light 2: Parkour XP Elde Etmenin En Hızlı Yolu

Hiçbir oyuncu, parkur seviyesini yükseltmenin gerçek dışı bir eziyet olduğunu hissetme konusunda yalnız değildir. Neyse ki, Dying Light 2’nin yolları var.

Parkour, Dying Light 2’de seviye atlamak için hayati önem taşıyor. Seviye olmadan, Aiden tırmanmada ortalamanın altında. Yere düşmeden önce kendini sadece birkaç saniye tutabilir. O kadar yavaş ki amatör kaya tırmanıcıları bile acele etmesini beklerken gözlerini deviriyor.

Bazı seviyelerde Aiden, parkur becerilerinde yalnızca ortalamanın üzerinde olmakla kalmaz, aynı zamanda doğaüstü de olur. Bu pembe iyimserlikle ilgili sorun, parkur seviyesini yükseltmenin tüm oyun tarihindeki en kötü eziyetlerle eşdeğer bir slogan olmasıdır. Doğru teknikle, Aiden’ın Dying Light 2’de bu beceriyi maksimuma çıkarmasına sadece birkaç saat kaldı.

Geceyi Bekle

Gece seviye atlamamak, kazanılacak potansiyel deneyimin yarısını almak anlamına gelir. Bir veya iki oyun seansında becerilerini en üst düzeye çıkarmak isteyenler, ne olursa olsun akıllarından çıkacak kadar sıkılacaklar, ancak bu bonus olmadan, eziyet bir haftalık oyun oynamaya değebilir.

Biraz daha bağışıklık kazanın ve güneş battıktan sonra dışarı çıkın. UV ışığından çok uzaklaşmamaya çalışın, çünkü oyuncuların insan kalabilmek için bir UV alanına dalmaları gerekecek. Parkur alanları ve UV ışıkları arasındaki geçiş harika değil, ancak çifte deneyim puanıyla telafi edilmesinden daha fazlası.

Paralel Sallanma Çubukları Bulun

Oyuncular, ilk defa bir parkur hamlesi yaptıklarında oyunun çok fazla puan verdiğini fark edeceklerdir. Ancak bu hareketi çok hızlı tekrarladıklarında, yalnızca tek bir deneyim puanı kazandırıyor. Aynı maymun çubukları setinde ileri geri gitmek, bir seferde çoğunlukla tek puan verecektir.

Ancak paralel maymun çubukları (yan yana olan çubuklar) inişten sonra farklı manevralar olarak sayılır. Aynı direk üzerinde birden fazla çubuk arayın, birinde sallayın, inin, ardından diğerinde sallayın, inin ve tekrarlayın. Oyuncular en iyi parkour becerilerine hemen erişebilecekler.

Bir Kovalama Başlat?

Oyuncular, kovalamacaların o gece çift çarpanını aldığını ve onu üçlü veya dörtlü çarpana dönüştürdüğünü fark ettiler. Yakalayış? Oyuncular bir kovalamaca başlatmak zorundadır. Kovalamanın ilk birkaç aşaması o kadar da kötü değil ve çoğu zombi çatılara zamanında ulaşmak için mücadele ediyor.

Ancak, üçüncü dalgada, oyuncuyu bir veya iki vuruşta öldürebilecek zombiler ortaya çıkmaya başlar. Ve Aiden kadar hızlı olabilirler. Bu kumar buna değerse, oyuncuların dengelemesi gerekecek. Çoğu zaman, bir kovalamaca başlatmanız tavsiye edilmez, ancak kendini hareketli ve çatılarda zombilerden kaçmaya hazır hisseden herkes bunu denemenin bir yolu olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir