Oyun Gündem

Dying Light 2 Geliştiricisi DLC’nin Ana Hikaye ile Paralel Olacağını Söyledi

Dying Light 2 geliştiricisi, hayranların uzun zamandır beklediği oyunun yaklaşan içeriği hakkında birkaç ayrıntıyı doğruladı.

Görünüşe göre Dying Light 2: Stay Human, aranan bazı değişikliklerin ortasında. Bu neslin en çok beklenen açık dünya zombi oyunlarından biri olan Techland, belli alanlarda, özellikle de ana hikayede biraz eksik olan oldukça iyi bir devam oyunu olarak kabul edilen iyileştirmeler yapmak için elinden geleni yapıyor. Bunu göz önünde bulundurarak, birçok hayran dünyayı dolaşmak için bazı ek içerikler için yaygara yapıyor ve geliştiriciler yaklaşmakta olan DLC hakkında daha fazla ayrıntı sağladı.

Dying Light 2’nin baş tasarımcısı Tymon Smektała, WCCFTech ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, stüdyonun şu anda üzerinde çalıştığı ilk büyük DLC’nin oyunun ana hikayesiyle birlikte çalışacağını doğruladı. Oyuncuların yeni içeriği “Aiden The City’e geldikten hemen sonra” başlatmasının mümkün olacağını ve DLC’nin Villedor’un sınırlarının dışındaki belirli bir alana odaklanacağını söylemeye devam ediyorlar. Bu DLC’nin hikayesi hakkında fazla bir şey söylenmedi, ancak çok sayıda spekülasyon yapıldı.

Smektała, yeni içerik hakkında gördükleri tüm söylentiler arasında kimsenin tahminlerine yakın görünmediğini söylüyor. Techland, Dying Light 2 DLC’nin insanları şaşırtacağını ima etti ve Smektała bu tür duyguları yineledi. Stüdyonun aklında tam olarak ne olduğu henüz belli değil, ancak oyunun ilerlemesini takip eden birçok kişi şüphesiz onu kontrol etmeye hevesli olacak. Şu anda, yeni içeriğin Haziran ayında yayınlanması planlanıyor.

Dying Light 2 ayrıca yakın zamanda bir New Game Plus modu ve ek bir görev getiren büyük bir güncelleme aldı. Smektała, taraftarların takımdan daha da fazla sürpriz beklemesi gerektiğini söyledi. Techland şu anda yeni bir proje üzerinde çalışmaya başladığını duyursa da, bu oyun için hala çok sevgi var. Tasarımcıya sorulduğunda, devam filminde silah sistemini güncelleme planları olduğunu ve bunun da işleri daha ilginç hale getirmesini umduğunu söyledi.

Lansmandaki eksikliklerine rağmen, oyunun kendisi zaten oldukça başarılı. Dying Light 2’nin ilk ayında 5 milyon kopya satmasıyla, bunun orijinal 2015 girişinin popüler bir halefi olduğu açık. Her ne kadar genel olarak iyi inceleme puanları alsa da, oyundan zevk alan yeterince insan olduğu açık ve geliştirici, değişiklikleri ve yeni fikirleri uygulamaya devam etmek için fazlasıyla istekli görünüyor.

Dying Light 2 şimdi PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için mevcut. Bir Switch sürümü geliştirme aşamasındadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir