Oyun Gündem

Demiryolu Simülatörü Sweet Transit için Demo Yayınlandı

Demiryolu odaklı şehir kurma oyunu olan Sweet Transit, bu yaz Steam Early Access Station’a geliyor, ancak Steam Next Fest’in bir parçası olarak yayınlanan ücretsiz demo ile oyuna bir bakış atabilirsiniz.

Sweet Transit, eski Transport Tycoon oyunlarına bir tür geri dönüş ve Factorio’nun sanatçılarından biri olan Ernestas Norvaishas tarafından yaratılmış. Oyun 90’ların estetiğine sahip ve Transport oyunlarında bulunan daha karmaşık planlama, rota oluşturma ve yönetim ile neredeyse Anno tarzı şehir kurmanın ilginç bir karışımı.

Sweet Transit’te oldukça fazla detay mevcut ve demo, yeni oyuncuları bir köy inşa etmenin, çeşitli tesisleri tren yollarına bağlamanın, operasyonların genişletilmesinin ve trenlerin programlanmasının tüm ayrıntılarına götürecek dört bölümden oluşan bir eğitim görevi içeriyor. İşçileriniz için yiyecek ve barınak sağlamanız ve her şeyin yollar ve raylarla birbirine bağlı olduğundan emin olmanız gerekecek.

Sweet Transit basit başlar, ancak genişledikçe işler hızla daha karmaşık hale gelir. Sonunda, buharlı lokomotiflerden dizel lokomotiflere geçişi izleyeceksiniz ve yeni teknolojik gelişmeler, yerleşim yerleriniz ve ağınız için yeni ekonomik fırsatların kapısını açacak – ancak ancak işinizi yeniden inşa etmeye ve yeniden tasarlamaya istekliyseniz.

Yayıncı Team17, Sweet Transit’in 28 Temmuz’da Steam Erken Erişim’e geleceğini duyurdu.

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir