Oyun Gündem

Chivalry 2: Agatha mı Mason mu? Hangi Tarafı Seçmelisiniz?

Chivalry 2, büyük ölçekte bir ortaçağ savaşı sunuyor, ancak Agatha veya Mason fraksiyonu; hangisini seçmeliyiz veya hangi taraf size daha yakın?

Chivalry 2, büyük bir haritada 64 oyuncuya kadar destekleyen büyük ölçekte bir ortaçağ savaşı sunuyor. Oyuncuların katılabileceği iki farklı grup var, bunlar Masonlar ve Agatha. Peki Chivalry 2 oyuncuları Mason mu seçmeliler yoksa Agatha mı? Cevabınızı yazımızda bulacaksınız…

İLİŞKİLİ YAZI: Chivalry 2 İnceleme

Agatha

Agatha, Chivalry 2 oynarken çoğunlukla savunma tarafında yer alıyor gibi görünüyor, bu nedenle duvarları kuşatmaktan yerine savunan oyuncular, Agatha tarafına daha fazla eğilmek isteyebilirler. Agatha ayrıca, World of Warcraft’ın  Alliance fraksiyonundan beklenebilecek şeylere benzer, daha asil bir estetiğe sahip. Mavi ve altın rengi sevenler, kendilerini Agatha’nın kişiselleştirme seçeneklerine daha yakın hissedebilirler.

Mason

Chivalry 2’nin  Mason grubu, yelpazenin karşı ucunda oturuyor. Mason oyuncuları kendilerini kırmızı ve siyah zırh giyerken bulacaklar. Masonlar biraz daha “kısır” tarafta, Agathanların asil ideallerini sert paralı asker grubunu seçerek daha saldırgan olarak yokedebilirsiniz. Daha çok saldırma eğiliminde olan bu grup savaşta saldırı seven oyuncular için ideal.

İki tarafıda deneyimledikten sonra seçim yapmanızı öneririz. Oyuncuların saf değiştirmesi çok kolay, sadece menüye girip “takımı değiştir”i seçmesi gerektiğinden, bir maçta gruplar arasında geçiş yapmak kolaydır. Takımlar dengeli kaldığı sürece, oyuncular gerçek bir güçlük çekmeden gruplar arasında geçiş yapabilecekler. Ancak, oyun aynı zamanda oyuncuları karşı takıma otomatik olarak göndererek takımları dengeleyebilir.

Chivalry 2 PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X’te mevcut.

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir