Oyun Gündem

CD Projekt,Yeni Cyberpunk 2077 Genişleme Paketinin Yeni Bir Hikaye İçereceğini Söylüyor

CD Projekt, yaklaşmakta olan Cyberpunk 2077 genişleme paketinin yeni bir hikaye içereceğini açıkladı.

Başkan Yardımcısı ve Finans Direktörü Piotr Nielubowicz Perşembe günü şunları söyledi: “Night City sokaklarında dolaşan herkes için – yeni bir hikaye içeren büyük bir genişleme paketinin yanı sıra daha fazla DLC üzerinde çalışıyoruz.”

Ayrıca Cyberpunk 2077’nin şu anda 18 milyondan fazla kopya sattığını iddia etti.

“En yeni sürümümüzün uzun vadeli potansiyeline inanıyoruz; Bu nedenle 2021 için önceliklerimizden biri Cyberpunk 2077 oyununu geliştirmekti” dedi.

“Artık oyundan memnunuz ve oyuncuların bu Şubat ayında piyasaya sürülen yeni nesil konsol sürümünü alması bizi cesaretlendiriyor. Toplamda, 18 milyondan fazla Cyberpunk 2077 kopyası sattık.”

Cyberpunk 2077’nin lansman sonrası planları, oyunun sorunlu sürümünün ardından önemli ölçüde değiştirildi, ancak oyun nihayet ilk DLC parçasını geçen Ağustos ayında aldı.

Ertesi ay, CD Projekt, geliştirme personelinin yaklaşık dörtte birinin (160 kişi) Cyberpunk 2077’nin ilk genişlemesi üzerinde çalıştığını söyledi.

Buna karşılık, şirketin üçte birinden biraz fazlası Cyberpunk 2077’nin bu Şubat ayında piyasaya sürülen yeni nesil konsol versiyonu ve orijinal oyun için destek üzerinde çalışıyordu.

Çarşamba günü, CD Projekt, The Witcher 3: Wild Hunt’ın yeni nesil sürümlerini tekrar erteledi ve projeyi tamamlamak için şirket içinde geliştirme getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir