Oyun Gündem

Bethesda’nın Fallout 76 için 5 Yıllık Planı Var

Fallout 76 için 2022 yol haritası yakın zamanda yayınlandı ve hayranlara bu yıl oyuna nelerin eklenmesini bekleyebileceklerini gösteriyor. Bethesda’nın AusGamers ile yaptığı yakın tarihli bir röportaja göre, oyun için şu anda devam eden iki yol haritası daha var – biri önümüzdeki üç yıl için, diğeri de önümüzdeki beş yıl için. Fallout 76 tasarım direktörü Mark Tucker, zamanının çoğunu bu kıyamet sonrası MMO’nun geleceğini planlamak için harcadığını bildirdi.

Görünüşe göre, üç yıllık plan oldukça ayrıntılı ve geliştiriciler tarafından iyi anlaşılmış, ancak beş yıllık plan hala genişletiliyor. Son birkaç yılda oyuna pek çok şey eklendi: Dallara ayrılan diyaloglara sahip NPC’ler, Brotherhood of Steel’in gelişi ve hatta özelleştirilebilir, premium özel sunucular. Bu, yaklaşan planların, muhtemelen mevcut Fallout özelliklerinin ve Appalachia için tasarlanmış tamamen yeni özelliklerin bir karışımından yararlanacak olan bazı büyük revizyonları ve yeni gelenleri içerebileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, geliştiricilerin son dört yılda ortaya çıkardığı her şey Fallout 76’da kalmaya devam etmedi, bu nedenle yaklaşan bazı değişikliklerin ve eklemelerin de başarısız olması muhtemel.

Durum ne olursa olsun, oyuncular Bethesda’nın Fallout 76’yı en az beş yıl boyunca güncellemeye devam edeceğinden emin olabilirler. Oyun pek çok değişiklik geçirdi, ancak birçok oyuncunun feci lansmanından önce sahip olduğu imaja daha da yaklaşıyor gibi görünüyor. Beş yıllık plan tamamlandığında, her yerdeki oyuncuların Fallout’a yeniden aşık olma ihtimali yüksek.

Fallout 76 PC, PS4 ve Xbox One’da mevcut.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir