Oyun Gündem

Assassin’s Creed Valhalla Black Flag İçerik Eklentisi Çıktı

River Raids etkinliği ile Black Flag içeriklerini satın alabileceksiniz. Ancak sadece 1 haftanız var…

Assassin’s Creed Valhalla, son dönemin çok sevilen oyunlarından biri olmayı hak etti ve bunuda başardı. Oyuncu kitlesini elinde tutmak isteyen Ubisoft firması, yeni içerikler üreterek oyunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oyuna eklenen River Raids etkinliği sayesinde Assassin’s Creed Valhalla için Black Flag’in içeriklerini satın alabileceksiniz.

Valhalla’nın yeni eklentisi River Raids ile sürekli olarak nehir kenarındaki bölgeleri yağmalayarak çeşitli eşyalar topluyorsunuz. Ancak bu hafta tüm Valhalla oyuncularına ihtiyaç duyacaksınız.

Black Flag içeriklerine ulaşabilmek için oyuncularaa iki adet görev verilmiş. İlk görevde River Raid modunun 1 milyon kez oynanması beklenecek. Bu görev bittiğinde herkese gemi gövdesi ve yelkenleri hediye edilecek. İkinci görevde ise tek başınıza beş kez aynı modu oynamanız isteniyor. Bu görev de tamamlanınca gemi başı süsü hediye verilecek.

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir