Oyun Gündem

Alan Wake 2’nin Yeni Konsept Çizimi var Ama ‘Bu Yaz Gösterilmeyecek’

Geliştirici Remedy, Alan Wake 2’nin bu yaz gösterilmeyeceğini onayladı.

Geçen yıl duyurulan devam oyunu, yaklaşan yaz oyun etkinliklerinin hiçbirinde görünmeyecek. Ancak Alan Wake’in 12. yıldönümünü kutlayan yeni bir videoda Remedy Kreatif Direktörü Sam Lake, hayranlarına devam filminin iyi gittiğine dair güvence verdi.

Geliştirici, devam filmi için aşağıda görebileceğiniz yeni konsept çizimi de yayınladı.

“Alan Wake 2 geliştirmesiyle ilgili her şey gerçekten iyi gidiyor. Lake, “Derin bir üretimdeyiz, çok fazla malzememiz var ve oyunun büyük bir kısmı oynanabilir” dedi.

“Ama son birkaç aydır konuşuyoruz ve harika yayıncımız Epic Games ile birlikte Remedy’de bu yaz büyük bir şey göstermeyeceğimize karar verdik.

“Uygun, gösterişli bir demo veya bir fragman oluşturmak çok fazla çaba gerektirir ve geliştirmeden uzaklaşabilecek birkaç aylık bir çalışmadır” diye devam etti.

“İvmenin devam ettiğini hissediyoruz ve Remedy için en iyi ve ilk hayatta kalma korku oyununu yarattığımızdan emin olmak istiyoruz. Takımı bu odaktan uzaklaştırmak istemiyoruz, bu yüzden devam edip harika bir oyun deneyimi yaşatacağız ve ne yazık ki bir demo ve fragman için biraz daha beklemeniz gerekecek.”

Alan Wake 2’nin 2023’te çıkması planlanıyor ve Epic Games tarafından yayınlanıyor.

Ekibin güncellemesinin bir parçası olarak Remedy, oyun için bazı yeni konsept çizimleri de paylaştı. Ayrıca Alan Wake Remastered’ın bu yıl Nintendo Switch’e geleceğini de doğruladı.

Alan Wake 2, geçen yıl The Game Awards sırasında duyurulmuştu. Ortaya çıkan fragman, Alan’ı vahşi doğa ve New York City dahil olmak üzere çeşitli yerlerde gösterdi.

Oyunla ilgili konuşan Sam Lake, bunun bir “hayatta kalma korkusu” olacağını söyledi. Ancak Lake, yeni bilgiler ortaya çıkmadan önce oyunun bir süre “karartılacağını” kabul etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir