Oyun Gündem

12 dakikalık Far Cry 6 Oynanış Videosu Sızdırıldı

Far Cry 6’nın resmi çıkışına hala bir buçuk ay var, ancak bugün Ubisoft’un en yeni oyunu için yeni bir oynanış sızıntısı çıktı. 12 dakikadan fazla oynanışa sahip oynanış videosu iyi bir görüntü kalitesine sahip ve birkaç savaş sahnesi, hatta helikopter pilotluğunun bir parçası ve tabii ki çok sayıda silahlı çatışma gösteriyor. Sızıntı video silinmeden izleyin.

Oyun Hakkında:

Far Cry 6’nın aksiyonunun Karayip Denizi’nin kalbinde yer alan, zamanda donmuş bir tropik cennet olan Yar’da geçtiğini hatırlatırız. Oyuncular, gerilla savaşıyla ilişkili yoğunluğu ve kaosu keşfedecekler. Yara halkını Giancarlo Esposito’nun (The Mandalorian, Breaking Bad) oynadığı diktatör Anton Castillo’nun ve Anthony Gonzalez’in (Coco) oynadığı küçük oğlu Diego’nun baskıcı yönetiminden kurtarmak için gerçekten bir devrim yapılıyor. Far Cry 6, Ubisoft Toronto tarafından geliştirilmiştir.

Far Cry 6 7 Ekim’de Xbox Series X, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak.

Gameolog

Gameolog kurucusu olarak oyun sektörünü sıkı bir şekilde takip ediyorum. Sektöre ait son gelişmeleri ve haber içeriklerini sizlere en doğru şekilde iletmeyi amaçlıyorum...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir