Diablo ImmortalOyun GündemRehberTümü

Diablo Immortal: Yeni Başlayanlar İçin En İyi Sınıf

Diablo Immortal, ister oyun alanında yeni ister seride yeni olsun, ezici bir girişim olabilir. Bunun çaylaklar için mükemmel bir sınıf olduğunu bilmek içiniz rahat olsun.

Diablo Immortal’a hoş geldiniz, şimdi karşınızda ezici bir iblis ve rekabet edecek diğer oyuncular var. Cehenneme meşru bir iniş gibi geliyorsa, bu sadece oyunun bir parçası. Ancak oyun çok zor olduğu için cehennem gibi geliyorsa, bu sadece zorlu bir deneyimin istenmeyen bir sonucudur.

Üzülmeyin. Diablo Immortal bir maç üç oyunu değil. Bu boşta bir tıklayıcı değil. Bu, oyuncunun yeteneklerinin sınırlarını test etmek için yapılmış bir macera oyunudur. Bazı sınıflar için zorluk, ödülden daha ağır basar. Neyse ki, kullanım kolaylığı açısından bir sınıf parlıyor.

Necromancer’ı Acemi Dostu Yapan Nedir?

Necromancer, açık arayla kavraması ve oynaması en kolay olanıdır. Oyunun çoğunun Necromancer’ın hiçbir şey yapmasını gerektirmediği, sadece tehlikenin etrafında olduğu söylenebilir. Bu, kullanıcıdan herhangi bir girdi almadan saldıran çağırma yetenekleri sayesindedir.

Diğer sınıfların eşit oranlarda tank ve saldırı yapması gerekecek olsa da, bir Necromancer’ın çağrısı her ikisini de yapabilir ve oyuncuya uygun gördükleri yeteneklerden kaçınma özgürlüğü verir. Her yeni oyuncu, bunun diğer, daha karmaşık sınıflara göre çok büyük bir avantaj olduğunu bilmelidir.

Beceriler, Mücevherler ve Teçhizat

Yeni oyunculara karşı dostluk, çağrılan birimlerle bitmiyor. Yapının geri kalanını da kavramak çok kolaydır. Birimleri çağıran becerilerin yanı sıra, teçhizat ve mücevherlerin hepsi uyum içinde çalışmalı, ham hasar eklemeli ve oyuncunun kullanmaya karar verdiği becerileri geliştirmelidir.

Oyunun oyuncuları mücevherleri konusunda hatalar yapar, ancak Necromancer’ın bunlardan herhangi birinde yanlış gitmesi zordur. Bir teker olarak, sınıf tüm büyü arttırıcı mücevherlerden faydalanacaktır. Ancak çağrılan birimler zırh azaltmanın keyfini çıkaracak ve mücevherlere saldıracak. Bir Necromancer’ın kullanamayacağı çok az şey vardır.

Necromancer

Pek çok yeni oyuncu, Necromancer’ın ne kadar arkadaş canlısı olduğunu duyunca heyecanlanabilir, ancak artık yeni oyuncular olduklarında iyi yaşlanmayacağı için gergin olabilirler. Tüm bu korkuları bir kenara bırakın. Özellikle arkadaşlarla yapılan yüksek seviyeli riftleşmede Necromancer, onları destekleyen köleleri olmadan saf bir DPS tekerine dönüşebilir.

Necromancer, bu yüksek zemin kata uygun yüksek beceri tavanına sahiptir. İdealizm ve oyun sonu içeriğiyle daha az ilgilenenler için, Necromancer’ın sahip olduğu ve diğerlerinde olmayan birçok eğlenceli yetenek var. Geri sınıf, bir yakın dövüş DPS birimi, bir denetleyici/devre dışı bırakıcı veya bir tankın bir varyasyonu olabilir. Deneyecek çok şeyi olan Necromancer, gazileri, onları kullanırken amatörler kadar mutlu ediyor.

Diablo Immortal artık mobil ve PC için mevcut.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir